Cambuur grijpt naast middenvelder Nijholt, Lukoki te duur

17 juli 2014, 11:20

SC Cambuur versterkte zich deze transferzomer al met negen nieuwe spelers, maar heeft naast Gianluca Nijholt gegrepen. De middenvelder was op proef bij de eredivisionist en maakte een uitstekende indruk, maar beide partijen kwamen er niet uit tijdens de contractonderhandelingen.

Cambuur deed Nijholt een aanbieding, maar die besloot niet akkoord te gaan. "Het gat tussen vraag en aanbod was niet extreem groot, maar je moet ergens een grens trekken. We gaan niet verder met Gianluca", zegt technisch manager Marcel Keizer tegen Voetbal International.

Woensdag werd Daniël de Ridder wel gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De aanvaller heeft een contract voor één seizoen getekend. De Friese club hoopt ook nog een linksbenige verdediger een aanvallende middenvelder aan de selectie toe te voegen. Voor de positie achter de spitsen is Albert Rusnák kandidaat. Hij is op proef en afkomstig van Manchester City. "Hij maakt een goede indruk tot dusver", stelt Keizer. "Maar we willen hem onder wat meer weerstand testen. Dat kan zaterdag, als we tegen De Graafschap oefenen."

Keizer verwacht niet dat aanvaller Jody Lukoki terugkeert in Leeuwarden. De rappe buitenspeler werd afgelopen seizoen gehuurd van Ajax. "Wij zouden hem graag zien komen, maar we hebben de indruk dat hij te duur is", aldus Keizer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen