PSV naar Plovdiv of Pölten, Sociedad lonkt voor Groningen

Ger
18 juli 2014, 13:23   Bijgewerkt: 18 juli 2014, 13:35

PSV treft in de voorronde van de Europa League de winnaar van het duel tussen het Bulgaarse Botev Plovdiv en St. Pölten uit Oostenrijk. Dat is de uitkomst van de loting in het hoofdkantoor van de UEFA in het Zwitserse Nyon. De Eindhovenaren spelen in de derde kwalificatieronde eerst thuis, op donderdag 31 juli. De return volgt een week later op 7 augustus.

Botev Plovidiv en St. Pölten hebben hun eerste onderlinge confrontatie al achter de rug. De Bulgaren wonnen voor eigen publiek met 2-1. De selectie van trainer Phillip Cocu speelde onlangs nog vriendschappelijk tegen St. Pölten. Oscar Hiljemark bezorgde PSV toen de winst door de enige treffer van de wedstrijd te maken.

Voor FC Groningen lonkt een dubbele ontmoeting met het Spaanse Real Sociedad. De ploeg van trainer Erwin van de Looi moet dan in de tweede voorronde nog wel afrekenen met Aberdeen. De wedstrijd in Schotland eindigde donderdag in een doelpuntloos gelijkspel. De return in Groningen zal komende week worden afgewerkt.

Als de twee Nederlandse clubs de derde voorronde overleven, wacht daarna een play-off. Voor die fase zijn bekerwinnaar PEC Zwolle en FC Twente, de nummer drie van de Eredivisie, al geplaatst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen