Nedved: "Vermoeidheid reden vertrek Conte"

19 juli 2014, 17:06

Antonio Conte heeft Juventus verlaten omdat hij vermoeid is en niet vanwege een verschil van inzicht met het bestuur, zoals Italiaanse media eerder deze week suggereerden. Dat zijn althans de woorden van Pavel Nedved, tegenwoordig staflid bij de grootmacht uit Turijn.

"Antonio is opgestapt omdat hij niet langer de energie had om verder te gaan, dus niet vanwege een meningsverschil met het bestuur", zegt Nedved in Tsjechische media. "Hij wilde in mei al opstappen, maar wij wisten hem over te halen er nog even over na te denken."

Dat heeft Conte tijdens zijn vakantie gedaan, maar hij veranderde niet van gedachten. "Niets van wat de media hebben gezegd over zijn beslissing is correct. Hij was gewoon moe", aldus Nedved. "Zijn beslissing kwam als een verrassing voor ons, dat klopt, ook al had ik zijn vermoeidheid aan het einde van het afgelopen seizoen al geconstateerd."

Juventus heeft in de persoon van Massimiliano Allegri inmiddels een nieuwe oefenmeester gevonden. Conte is naar verluidt de favoriet om bondscoach van de nationale ploeg van Italië te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen