Willem II bevestigt komst 'absolute topspeler' Ben Sahar

21 juli 2014, 13:24

Na ruim vier jaar keert Ben Sahar terug op de Nederlandse velden. De aanvaller voegt zich vandaag (maandag) bij de selectie van Willem II, bevestigt de Tilburgse club. Hij is afkomstig van het Duitse Hertha BSC.

Ben Sahar speelde de tweede helft van het seizoen 2009/2010 voor De Graafschap, dat hem destijds huurde van Chelsea. De Israëliër maakte veel indruk in Doetinchem en was in zijn eerste wedstrijd, uitgerekend tegen Willem II, meteen trefzeker. In totaal scoorde hij vijf keer voor De Graafschap, maar hij kon niet voorkomen dat de ploeg degradeerde naar de Eredivisie. Zijn goede half jaar in de Achterhoek leverde de aanvaller wel een mooie transfer op, naar het Spaanse Espanyol. In de zomer van 2012 maakte hij de overstap naar Hertha BSC.

"Ben is natuurlijk een absolute topspeler voor ons", vindt coach Jurgen Streppel. "Met zijn ervaring bij topclubs in Engeland, Spanje en Duitsland is hij van grote waarde voor onze selectie. Twee jaar geleden werden de eerste contacten gelegd en na een lang proces zijn we blij dat de transfer nu is afgerond. We zijn heel trots dat hij voor ons gekozen heeft en zijn zeer tevreden dat we er in geslaagd zijn Ben ruim voor de start van de competitie te contracteren. Iedereen binnen Willem II is er van overtuigd dat Ben het team naar een hoger plan kan tillen."

Sahar heeft in Tilburg een contract voor één seizoen getekend, met optie voor nog een jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen