Rodríguez aangekomen in Madrid: "Droom komt uit"

22 juli 2014, 20:51   Bijgewerkt: 22 juli 2014, 22:44

"Ik ben blij hier te zijn, het is een droom die uitkomt". Dat waren de eerste woorden van James Rodríguez bij zijn eerste kennismaking met de fans van Real Madrid. De 23-jarige Colombiaanse middenvelder werd vanavond (dinsdag) voorgesteld aan de fans van zijn nieuwe werkgever. Rodríguez tekende eerder op de dag een contract voor zes jaar bij Real.

"Ik hoop jullie veel vreugde te bezorgen en ik wil veel prijzen pakken hier. Hala Madrid", aldus Rodríguez. De Colombiaan, één van de revelaties tijdens het afgelopen WK in Brazilië, is van AS Monaco overgestapt naar Real. De Spanjaarden betalen ongeveer 80 miljoen euro voor hem. Monaco had hem een jaar geleden voor 45 miljoen euro weggeplukt bij FC Porto.

Real-voorzitter Florentino Perez laat weten dat zijn club ambitieus is. Eerder deze zomer nam de Champions League-houder Toni Kroos al over van Bayern München. "Afgelopen seizoen hebben we twee prijzen veroverd: La Décima, waar we al lang van droomden, en de Copa del Rey. Het was een magnifiek jaar, maar nu denken we alleen aan de toekomst. Want zoals iedereen in de wereld weet, zijn gewonnen titels bij Real slechts het vertrekpunt. We willen altijd meer winnen, elk jaar weer."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen