Djuricic gaat op huurbasis naar Bundesliga

Ger
23 juli 2014, 12:08

Filip Djuricic gaat zijn geluk beproeven in de Bundesliga. De Servische international van Benfica komt het komende seizoen op huurbasis uit voor FSV Mainz 05. Hij werd vorige zomer door de Portugese topclub nog voor zes miljoen euro weggehaald bij sc Heerenveen.

De 22-jarige Djuricic (foto, rechts) wist de afgelopen maanden bij Benfica geen vaste basisplaats af te dwingen. Een tijdelijk verblijf bij Mainz biedt nu uitkomst. De middenvelder zal zich donderdag bij de Duitse club voegen. "Filip is een jonge speler die dankzij hard werken een plaats heeft gekregen bij een Europese topclub", zegt Christian Heidel, sportief directeur van Mainz. "We zijn blij dat we hem voor een seizoen kunnen huren. Bij ons zal hij zich verder kunnen ontwikkelen."

Trainer Kasper Hjulmand ziet Djuricic als een welkome versterking voor zijn selectie: "Hij is een getalenteerde en doelgerichte speler. Hij zal ons niveau verder omhoog brengen." Mainz eindigde afgelopen seizoen op de zevende plaats in de Bundesliga.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen