PSV moet tegen Oostenrijkse tweedeklasser in EL

24 juli 2014, 23:03

De eerste tegenstander van PSV in het Europese seizoen 2014/2015 is een oude bekende. De Eindhovenaren moeten het opnemen tegen St. Pölten, zo is donderdag duidelijk geworden. De Oostenrijkers wonnen in de tweede voorronde moeizaam van Botev Plovdiv, dat vorig seizoen als vierde geëindigd was in Bulgarije.

St. Pölten won voor eigen publiek met 2-0 van Plovdic en dat was genoeg om de 2-1 nederlaag van de heenwedstrijd weg te poetsen. Daniel Lucas Segovia maakte beide goals.

Opvallend genoeg stonden PSV en St. Pölten eerder deze zomer al tegenover elkaar. Op 6 juli won PSV een oefenwedstrijd tegen de Oostenrijkse ploeg met 1-0, door een laat doelpunt van Oscar Hiljemark.

Op papier mag St. Pölten geen enkel probleem zijn voor PSV. De ploeg speelt in de tweede liga van Oostenrijk en bereikte de Europa League door de bekerfinale te halen, waarin Red Bull Salzburg te sterk was. St. Pölten, vorig seizoen vierde in de tweede liga, komt 31 juli naar Eindhoven voor de heenwedstrijd tegen PSV, de return is een week later. De winnaar plaatst zich voor de laatste voorronde van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen