West Ham bevestigt: Carroll vier maanden uitgeschakeld

25 juli 2014, 11:53

Wat donderdagavond al gemeld werd, is nu definitief: Andy Carroll is opnieuw maanden uit de roulatie. De 25-jarige aanvaller heeft minimaal vier maanden nodig om te herstellen van een operatie aan zijn enkel, bevestigt zijn club West Ham United. Carroll gaat vandaag (vrijdag) onder het mes.

Na zijn operatie moet Carroll een week rust houden, daarna kan hij beginnen met het herstelproces. Dit zal een maand of vier in beslag nemen. De blessuregevoelige spits, vorig seizoen ook al maanden in de lappenmand, liep zijn kwetsuur op tijdens een trainingskamp in Nieuw-Zeeland. Zijn enkelbanden zijn afgescheurd.

"Ik ben er kapot van dat ik de start van het nieuwe seizoen moet missen, nadat ik in de zomer zo hard gewerkt had", zegt Carroll. "Het lijkt me duidelijk dat dit niet het nieuws is, waarop ik zat te wachten. Maar ik ben vastbesloten om fitter en sterker dan ooit terug te komen, ik hoop zo snel mogelijk weer op het veld te staan."

Carroll rolt al jaren van de ene blessure in de andere. Vorig seizoen stond de spits, in de zomer van 2013 voor achttien miljoen euro overgestapt van Liverpool naar West Ham, lang aan de kant met een hielblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen