Juventus leent Udinese-aanvaller met optie tot koop

25 juli 2014, 16:51

Juventus heeft haar selectie verrijkt met Roberto Pereyra. De kampioen van Italië heeft via de officiële kanalen bevestigd dat het dat 23-jarige aanvaller op huurbasis overgenomen heeft van Udinese. La Vecchia Signora heeft in de verbintenis van de Argentijn een optie bedongen waarmee de speler voor een bedrag van 15,5 miljoen euro op permanente basis kan worden gehaald.

Pereyra heeft de medische keuring reeds met succes doorstaan en rondde vrijdagmiddag zijn transfer naar Juventus af. Hij wordt voor anderhalf miljoen euro gehuurd en als hij indruk weet te maken, dan zal de Turijnse club wellicht veertien miljoen euro voor hem neerleggen. Doen ze dit, dan hebben ze de mogelijkheid om dit bedrag over een termijn van drie jaar te betalen. 

"Ik voel me goed en ben blij om hier te zijn", sprak Pereyra over zijn overstap naar de nummer één van Italië. "Het is een geweldig team. Ik kan niet wachten om mee te trainen. Het wordt lastig om een basisplaats te bemachtigen, maar ik zal hard trainen en zeer leergierig zijn", aldus de Argentijn, die de afgelopen drie seizoenen tot meer dan 100 optredens voor Udinese kwam. Voor zijn periode in Udine speelde de aanvaller in het shirt van River Plate.

In een eerder stadium wist Juventus al Alvaro Morata (Real Madrid), Patrice Evra (Manchester United) en Kingsley Coman (Paris Saint-Germain) te strikken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen