AC Milan: vertrek van Balotelli zo goed als zeker uitgesloten

25 juli 2014, 22:44   Bijgewerkt: 26 juli 2014, 09:25

Het ziet er niet naar uit dat Mario Balotelli zal vertrekken bij AC Milan. De excentrieke spits wordt geruime tijd in verband gebracht met diverse internationale topclubs, maar Adriano Galliani, de vice-voorzitter van AC Milan, zegt dat het voor '99,9 procent' zeker is dat de Italiaans international in de modestad blijft spelen.

Italiaanse media stelden dat Balotelli was aangeboden aan Arsenal, als ruilobject voor Joel Campbell en tien miljoen euro. Dit ontkracht Galliani: "Balotelli heeft nooit een transferverzoek ingediend. Honderd procent bestaat niet op de transfermarkt, maar 99,9 procent wel", geeft de vice-preses aan.

Milan hoopt een oplossing te vinden voor Robinho, die niet alleen op belangstelling uit Brazilië kan rekenen, maar ook onderhandelt met Orlando City. "Er is een aantal aanbieidingen gedaan en maandag zullen er meer komen. We zijn ervan overtuigd dat we een oplossing kunnen vinden", aldus Galliani, die ook kort inging op Alessio Cerci en Campbell. "Ze hebben eigenschappen die onze coach (Filippo Inzaghi, red.) bevalt, maar dat hebben wel meer spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen