Oud-PSV'er Marzo hoopt op basisplek: "Goed teken"

27 juli 2014, 11:41

Stefano Marzo maakt een goede kans om het seizoen te starten als rechtsback van sc Heerenveen. De voormalig PSV'er maakte in de oefenwedstrijd tegen FC Qabala de negentig minuten vol op die positie.

Marzo heeft goede hoop dat hij afkoerst op een basisplek. "Het feit dat ik deze wedstrijd volledig heb gespeeld is een goed teken", zegt hij op de site van zijn club. Of hij genoeg heeft laten zien aan coach Dwight Lodeweges, weet hij niet. "Hij heeft wel een beeld van mij van afgelopen seizoen, maar ik moet nog wennen aan het systeem waarin wij spelen. Ik zou graag aanvallend meer laten zien, ik weet dat mijn kwaliteiten daar ook liggen."

Tegen Qabala speelde Marzo (23), via het Belgische Beerschot bij Heerenveen beland, een prima partij. "Ik ben zeer tevreden, ik heb mijn job gedaan en het liep goed achterin. We waren vooral in de eerste helft erg sterk, we begonnen in een hoog tempo en zetten veel druk. Voor zo lang als dat goed ging, zouden wij het tempo volhouden. In de loop van de tweede helft liepen we daar stuk op, we werden moe en daardoor slordig."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen