FC Twente voorlopig zonder Gutiérrez: "Grote tegenvaller"

27 juli 2014, 15:04

Twee weken voor de eerste competitiewedstrijd heeft FC Twente een fikse domper te verwerken gekregen. Felipe Gutiérrez kampt met een knieblessure en moet onder het mes, meldt zijn club. Hij mist hierdoor in ieder geval de start van het seizoen, onduidelijk is nog hoe lang hij precies uit de roulatie is.

De linkerknie van Gutiérrez moet eerst tot rust komen, daarna vindt de operatie plaats. "Na het WK met Chili had ik ontzettend veel zin in een nieuw seizoen bij FC Twente. Voorlopig kan ik helaas niet spelen. Dat is een grote tegenvaller, maar ik ga er alles aan doen om weer fit te worden", zegt hij op de site van zijn club.

Ook Twente-coach Alfred Schreuder baalt flink van de blessure van de spelmaker. "De blessure van Felipe is natuurlijk een domper, voor de ploeg, maar vooral voor hemzelf. Vorig seizoen speelde hij uitstekend en ook dit seizoen hadden we voor hem een belangrijke rol in gedachten. Ik weet dat hij er inderdaad alles aan zal doen om weer fit terug te keren. We zullen hem missen, maar ik heb veel vertrouwen in deze selectie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen