El Hamdaoui aangeboden bij Feyenoord: "Direct afgewezen"

28 juli 2014, 19:13

Feyenoord is al geruime tijd naarstig op zoek naar een nieuwe spits, om het vertrek van Graziano Pellè naar Southampton op te vangen. De Rotterdammers zouden hun ogen op Bas Dost hebben laten vallen, maar rond de spits van VfL Wolfsburg is het al een tijdje stil. Ondertussen zou Mounir El Hamdaoui zijn aangeboden bij de nummer twee van Nederland.

De in Rotterdam geboren El Hamdaoui speelde in het verleden voor AZ en Ajax. Momenteel staat de spits bij Fiorentina onder contract, maar in de Serie A lijkt hij op een zijspoor beland te zijn. Vincenzo Montella, de coach van i Viola, is de aanvaller liever kwijt dan rijk.

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, heeft bevestigd dat El Hamdaoui werd aangeboden in De Kuip. Een transfer sluit hij echter uit: "Het klopt dat de speler bij ons is aangeboden, maar dat aanbod hebben we direct afgewezen. De vraagprijs van Fiorentina was te hoog en datzelfde geldt voor het salaris van de speler", aldus Van Geel tegen Calciomercato. Derhalve moet Feyenoord de zoektocht naar een nieuwe goalgetter continueren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen