'Ook Schneiderlin en Rodriguez gaan Koeman verlaten'

29 juli 2014, 08:53

De nachtmerrie van Ronald Koeman bij Southampton wordt steeds heviger. Na Rickie Lambert, Luke Shaw, Adam Lallana, Dejan Lovren en Calum Chambers lijken nu ook middenvelder Morgan Schneiderlin en spits Jay Rodriguez (foto) de club te gaan verlaten. Het duo staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur.

Volgens BBC Sport wil Mauricio Pochettino, de huidige manager van Tottenham, Schneiderlin en Rodriguez graag naar White Hart Lane halen. Hij kent beide spelers goed, want tot afgelopen seizoen was Pochettino coach van Southampton. Om de nek van Schneiderlin zou een prijskaartje van bijna 35 miljoen euro hangen, de 24-jarige middenvelder maakte afgelopen zomer deel uit van de Franse selectie voor het WK. Welk bedrag Southampton verlangt voor Rodriguez (24), momenteel uit de roulatie met een knieblessure, is niet duidelijk.

De verkoop van Lambert, Shaw, Lallana, Lovren en Chambers leverde Southampton deze zomer al zo'n 115 miljoen euro op. Daar tegenover staat vooralsnog alleen de komst van Graziano Pellè en Dusan Tadic. Uit mogelijke onvrede over de leegloop twitterde coach Koeman maandag een foto van een leeg trainingsveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen