Brugge-keeper Kujovic volledig genezen verklaard

29 juli 2014, 17:50

Vladan Kujovic is volledig genezen verklaard. De 35-jarige Servische doelman van Club Brugge, in het verleden actief bij Roda JC Kerkrade en Willem II, werd eerder deze maand geopereerd nadat een kwaadaardige niertumor bij hem was geconstateerd.

"De steun die ik heb gekregen, was enorm", zegt Kujovic op de officiële website van Club Brugge, "en heeft mij door deze moeilijke periode heen geholpen. Mijn familie was er natuurlijk in de eerste plaats voor mij. Maar ook de berichten en de boodschappen die ik van de supporters, spelers en trainers, en van de hele club heb gekregen, waren overweldigend. Het moment dat ik de spelers op de Brugse Metten zag buiten stappen met op hun T-shirt 'Vladan, wij vechten met je mee!', was bijzonder emotioneel. Ik zal dit nooit vergeten."

Kujovic heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten en zal thuis een aantal weken verder herstellen, waarna hij weer kan beginnen met trainen. De medische staf van Club Brugge benadrukt dat de sluitpost 'weer op zijn oude niveau kan geraken'.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen