'Atlético en PSV akkoord over transfer Bakkali'

30 juli 2014, 08:07

Zakaria Bakkali staat voor een overstap naar de kampioen van Spanje. Atlético Madrid heeft met PSV overeenstemming bereikt over een transfer van de talentvolle vleugelspeler, wiens toekomst in Eindhoven al geruime tijd op het spel stond.

Atlético zou bereid zijn om twee tot drie miljoen euro neer te leggen voor Bakkali. Dat meldden bronnen van de Spaanse club volgens De Telegraaf. Ondertussen trok PSV dinsdag een contractaanbieding voor de jongeling in. De bal ligt nu bij Bakkali, aangezien de speler zelf ook nog een akkoord moet bereiken met de Spaanse kampioen en de Champions League-finalist.

De jonge Belg forceerde aan het begin van het afgelopen seizoen een doorbraak in de hoofdmacht van PSV, maar kwam vervolgens meer in het nieuws vanwege zijn situatie bij de club dan zijn prestaties op het veld. Hij werd teruggezet naar de beloften, omdat hij de Eindhovense club maar in de wachtkamer liet zitten inzake het verlengen van zijn verbintenis. Nu lijkt PSV eindelijk verlost te zijn van de vleugelaanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen