Zaakwaarnemer Defour verwacht donderdag groen licht

30 juli 2014, 19:13   Bijgewerkt: 30 juli 2014, 19:23

De transfer van Steven Defour naar PSV is een stap dichterbij gekomen. De zaakwaarnemer van de Belgische middenvelder geeft tegenover FOX Sports aan morgenavond knopen te kunnen doorhakken. "Omdat FC Porto bijna een nieuwe speler binnen heeft", aldus zaakwaarnemer Paul Stefani. "Dan komt er meer ruimte in de selectie en het budget en zijn ze bereid Steven te laten gaan. Ik ben positief gestemd."

PSV-technisch directeur Marcel Brands reageert verheugd op het nieuws. "Dan weet je meer dan ik. Mijn laatste contact dateert van afgelopen maandag. Het zou mooi zijn als het alsnog rond komt."

Als de Eindhovenaren Defour eenmaal binnen hebben, is de club nog niet klaar op de transfermarkt. "We zoeken ook nog twee verdedigers. Hopelijk is Karim Rekik een van hen." PSV is nog steeds in gesprek met Manchester City om de centrumverdediger nog een jaar te huren.

De nieuwe speler van FC Porto zou Feyenoorder Jordy Clasie kunnen zijn. De Portugezen zijn al langer geïnteresseerd in de 23-jarige middenvelder van de Rotterdammers en het Nederlands elftal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen