St. Pölten-coach: "Ik vind het knap, het maakt mij trots"

1 augustus 2014, 08:29

Op papier was het verschil tussen PSV en St. Pölten zeer groot, maar tijdens de eerste ontmoeting in de derde voorronde van de Europa League viel dit op het veld nogal mee. De Eindhovenaren wonnen met 1-0 van de Oostenrijkse tweedeklasser, die daardoor de hoop op overleving in Europa nog niet hebben laten varen.

Herbert Gager, de coach van St. Pölten, was zeer trots op de prestatie van de Oostenrijkers: "We hebben weinig kansen weggegeven tegen een grote ploeg als PSV. Dat vind ik knap en maakt mij trots. Met name de discipline om de hele wedstrijd compact te spelen, stemt mij tevreden", zegt de coach van de club uit de tweede liga van Oostenrijk op PSV.nl.

Dankzij een doelpunt van Luuk de Jong ging St. Pölten nipt ten onder. Gager vindt dat er misschien meer te halen viel in Eindhoven, maar je hoort de coach niet klagen: "Er waren kansen om een doelpunt te maken. Helaas hebben we die niet benut, maar de ervaring om in zo'n groot stadion een Europese wedstrijd te spelen is voor onze club prachtig. Die ervaring kunnen we meenemen naar volgende week en in de competitie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen