Koeman praat met Schneiderlin over boze tweet

Ger
1 augustus 2014, 19:10

Ronald Koeman heeft Morgan Schneiderlin aangesproken op een boze tweet die de middenvelder deze week met zijn volgers deelde. De Fransman liet op de sociale website duidelijk blijken niet blij te zijn met de opstelling van de clubleiding van Southampton. Hij staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar The Saints willen niet meewerken aan een transfer.

"Zes fantastische jaren bij Southampton zijn in één uur vernietigd", mopperde Schneiderlin (24). De club van manager Koeman zag deze zomer al vijf belangrijke spelers verspelen. Liverpool plukte Adam Lallana, Dejan Lovren en Rickie Lambert weg, Manchester United haalde Luke Shaw en Arsenal contracteerde Callum Chambers. Een vertrek van Schneiderlin ziet het verzwakte Southampton dan ook niet meer zitten.

Koeman heeft inmiddels een gesprek met de middenvelder achter de rug. "Ik heb hem laten weten dat dergelijke teksten binnen de club moeten blijven. We hebben het daarnaast over zijn situatie gehad. Hij is een speler van Southampton en dat zal hij blijven", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen