Ook Twente likt wonden: "Iedereen beseft dat het beter moet"

4 augustus 2014, 11:48

Niet alleen Ajax liep dit weekend tegen een gevoelige tik aan, ook FC Twente werd op ondubbelzinnige wijze met de neus op de feiten gedrukt. De ploeg uit Enschede verloor zijn laatste oefenwedstrijd voor de start van de Eredivisie met 1-4 van Borussia Mönchengladbach. Een gevoelige tik, vindt ook Robbert Schilder.

"Natuurlijk is dit niet de afsluiting van de voorbereiding waar je op hoopt. Aan de andere kant wisten we dat Gladbach een heel goede ploeg is, de beste die we deze voorbereiding zouden treffen", zegt de verdediger op de site van zijn club over de nederlaag. Hij hoopt dat het verlies een incident was. "Natuurlijk is het vervelend met zulke cijfers te verliezen, aan de andere kant moeten we nu ook weer niet gaan denken dat onze voorbereiding slecht was, doordat we nu een minder resultaat hebben behaald. We zijn klaar voor het seizoen."

Dat laatste denkt ook teamgenoot Cuco Martina, hij ziet de nederlaag tegen Gladbach als een belangrijke les in aanloop naar het seizoen. "Misschien is het wel goed, om een keer onderuit te gaan. Ook daar leer je van. Ik denk dat iedereen nu wel beseft dat het allemaal nog beter moet, omdat we ons dit niet kunnen veroorloven als de competitie begint. Tegen Cambuur zullen we moeten laten zien in staat te zijn deze uitslag recht te zetten."

FC Twente speelt zaterdag om 19.45 uur in Leeuwarden zijn eerste competitieduel tegen Cambuur.

Opstelling FC Twente tegen Mönchengladbach: Marsman, Martina, Bjelland, Schilder (72? Tapia), Mokhtar (64? Ould-Chikh), Ebecilio, Promes, Koppers, Breukers (81? Lachman), Castaignos, Kusk (64? Børven)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen