Willem II wil handtekening zien van Van der Struijk

6 augustus 2014, 16:52

Frank van der Struijk is even niet meer welkom bij de A-selectie van Willem II. De Tilburgse club wil de ervaren verdediger graag vastleggen, maar Van der Struijk heeft tot op heden geen duidelijkheid geschept over zijn plannen. Hij trainde de afgelopen weken mee in Tilburg, maar aan die periode komt nu een eind.

Volgens het Brabants Dagblad wil Willem II eerst van Van der Struijk weten of hij in wil gaan op een aanbieding van de club. Is dat het geval, dan mag hij weer aansluiten bij de selectie van coach Jurgen Streppel en kan hij komend weekend mogelijk al meespelen in de eerste competitiewedstrijd tegen PSV. De 29-jarige Van der Struijk speelde tussen 2003 en 2008 ook al voor Willem II, daarna stond hij zes jaar onder contract bij Vitesse.

Coach Streppel liet eerder deze week al weten dat hij hoopt dat Van der Struijk een contract tekent. "Het is geen geheim dat we Frank van der Struijk er graag bij hebben. Hij heeft de hele voorbereiding meegedaan, dat was voor hem goed en voor ons ook. Laten we hopen dat hij aansluit", stelde de coach op de site van zijn club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen