PEC wil geld van Utrecht na bizarre blessure Sainsbury

6 augustus 2014, 18:42

PEC Zwolle eist een financiële vergoeding van FC Utrecht of de gemeente Utrecht. Verdediger Trent Sainsbury van de bekerwinnaar liep in februari van dit jaar, bij zijn debuut, een zware blessure op na botsing met een sproeikop in de Utrechtse grasmat. Hij brak hierbij zijn knieschijf en was maanden uit de roulatie.

Pas afgelopen weekend, in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, speelde Sainsbury weer een officiële wedstrijd voor PEC Zwolle. In totaal is de verdediger een half jaar uit de roulatie geweest en zijn club wil daarvoor een compensatie ontvangen. "We legden in de winter geld op tafel om Trent hierheen te halen en hebben hem vervolgens zes maanden salaris betaald", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp in Voetbal International.

PEC heeft vanwege de bizarre blessure van Sainsbury een schadeclaim gestuurd naar FC Utrecht, deze is door de club doorgestuurd naar de gemeente. De gemeente Utrecht is verantwoordelijk voor het veld in het stadion en moet dit volgens FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik verder afhandelen met de verzekering.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen