Lukoki inzetbaar bij PEC Zwolle, FC Utrecht start gehavend

7 augustus 2014, 17:24

Morgen (vrijdag) is het eindelijk zover: dan gaat het nieuwe eredivisieseizoen weer van start. PEC Zwolle en FC Utrecht hebben om 20.00 uur de eer om de bal in de nieuwe voetbaljaargang aan het rollen te brengen. Dat doen ze in het IJsseldeltastadion in Zwolle, waar de spoeling bij Utrecht behoorlijk dun is en waar aanwinst Jody Lukoki inzetbaar is voor PEC Zwolle.

Trainer Rob Alflen, die de vertrokken Jan Wouters opvolgde in de Domstad, kan niet beschikken over een zestal spelers. Edouard Duplan, Danny Verbeek, Ruud Boymans, Tommy Oar, Gyliano van Velzen en Michael Zullo zijn door blessures niet inzetbaar. Het ligt in de lijn der verwachting dat aanwinsten Nacer Barazite, Ramon Leeuwin en Chris Kum bij Utrecht debuteren, terwijl Anouar Kali teruggekeerd is, na een jaar bij Roda JC te hebben gespeeld.

PEC Zwolle heeft de overschrijving van Lukoki donderdag op tijd afgerond, waardoor de KNVB hem als speelgerechtigd verklaarde. Thanasis Karagounis raakte op de training geblesseerd en is niet inzetbaar voor coach Ron Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen