Cocu: "De wedstrijd verliep zoals we hadden verwacht"

7 augustus 2014, 22:53

Hoewel het spel van PSV donderdagavond in de return tegen de Oostenrijkse tweedeklasser St. Pölten enigszins te wensen overliet, was trainer Phillip Cocu na afloop van het met 2-3 gewonnen duel zeer tevreden. Op het laatste kwartier na speelden de Eindhovenaren volgens de trainer een prima wedstrijd.

"De wedstrijd is verlopen zoals we hadden verwacht", zegt Cocu op PSV.nl over de return op Oostenrijkse bodem. De keuzeheer zag zijn ploeg op een 0-1 voorsprong komen, maar ook dat PSV het lastig kreeg na de Oostenrijkse tegentreffer: "Door een ongelukkige tegengoal vanaf grote afstand krijgen zij weer enthousiasme en moed. Daarna hebben we het goed hersteld, met een goede fase en goede goals", doelt Cocu op de treffers van Memphis Depay (1-2) en Luuk de Jong (1-3).

Er is nog wel werk aan de winkel, beseft de PSV-coach: "Over het laatste kwartier kunnen we verre van tevreden zijn. Dan krijgen we nog de 2-3 tegen en als je pech hebt wordt het zelfs nog gelijk", beseft Cocu, die zijn doelstelling wel bewerkstelligd heeft: "We kwamen hier om ons te plaatsen en dat hebben we gedaan."

Vrijdag vindt de loting voor de vierde voorronde van de Europa League plaats.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen