'Bakkali hakt knoop door en wil toch bij PSV blijven'

8 augustus 2014, 11:35

De soap rond Zakaria Bakkali lijkt een nieuwe wending te nemen. Volgens Voetbal International heeft de 18-jarige aanvaller besloten dat hij toch bij PSV wil blijven. Zijn nieuwe zaakwaarnemer Kees Ploegsma schuift om die reden binnenkort aan bij Marcel Brands, de technisch directeur van de Eindhovense club.

Bakkali beleefde een jaar geleden een stormachtige doorbraak bij PSV. Het leverde hem een debuut in de nationale ploeg van België op en de aanvaller leek een grote toekomst tegemoet te gaan, maar tot ergernis van de clubleiding weigerde Bakkali een nieuw contract te tekenen bij PSV. De Eindhovense club was het getreuzel van de jonge Belg eerder deze zomer dusdanig beu, dat het een contractvoorstel introk. Een vertrek leek aanstaande en met name Atlético Madrid toonde interesse, maar nu lijkt Bakkali toch te willen blijven.

Of PSV bereid is om Bakkali toch weer in genade aan te nemen, moet blijken uit het gesprek tussen Brands en zaakwaarnemer Ploegsma. Beide heren zitten volgens het voetbalblad volgende week rond de tafel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen