'Qazaishvili in de spits tegen Ajax, Kruiswijk linksback'

8 augustus 2014, 11:34

Vitesse start met Valeri Qazaishvili in de spits aan de uitwedstrijd tegen Ajax, de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Dat concludeert Omroep Gelderland op basis van de training van de Arnhemse club. De Georgiër zou een voorhoede vormen met Bertrand Traore (rechts) en Zakaria Laybad (links).

Dat Qazaishvili in de punt van de aanval staat, komt mede omdat Abiola Dauda nog niet fit genoeg is voor een basisplaats. De 26-jarige Dauda kwam deze zomer over van Rode Ster Belgrado. Overigens bewaart Qazaisvili goede herinneringen aan wedstrijden in de ArenA, hij maakte vorig seizoen de winnende tegen Ajax (0-1).

Naast Qazaisvili lijkt ook Arnold Kruiswijk af te stevenen op een basisplek, hij zou links achterin de voorkeur krijgt boven Rochdi Achenteh. Chelsea-huurling Wallace is de beoogde rechtsback in de ArenA.

Vermoedelijke opstelling Vitesse tegen Ajax volgens Omroep Gelderland: Velthuizen; Wallace, Kashia, Van der Heijden, Kruiswijk; Pröpper, Vejinovic, Leerdam; Traore, Qazaishvili, Labyad

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen