Mokotjo kan al meedoen tegen Cambuur, Eghan niet

8 augustus 2014 – Kamohelo Mokotjo kan al komend weekend zijn debuut maken voor FC Twente. De ploeg uit Enschede heeft de Zuid-Afrikaanse middenvelder, overgekomen van PEC Zwolle, speelgerechtigd gekregen voor de wedstrijd van zaterdag tegen SC Cambuur. Dat bevestigt coach Alfred Schreuder op de clubwebsite.

In tegenstelling tot Mokotjo zijn Rasmus Bengtsson en Shadrach Eghan niet van de partij tegen Cambuur. "Rasmus heeft in de voorbereiding een aantal wedstrijden gemist en heeft nog te weinig minuten in de benen. Shadrach heeft al wel meegetraind met de groep, maar is nog niet fit", legt de 'nieuwe' hoofdcoach uit.

Schreuder kijkt uit naar de eerste competitiewedstrijd, zaterdagavond om 19.45 uur in Leeuwarden. "We hebben zin om te beginnen tegen Cambuur, dat een geduchte tegenstander is. Hun manier van spelen ziet er aanvallend uit en ze hebben in de voorbereiding goede resultaten neergezet. Bij Cambuur is een aantal mutaties geweest deze zomer en ze zijn nog wat zoekende, eigenlijk hetzelfde als bij ons. Ik verwacht een heel fanatiek Cambuur met publiek dat er altijd achter staat. Wij zullen echt klaar moeten zijn voor een pittige wedstrijd."

Eredivisie

gerelateerd