Ajax wil stunten met komst 'gretige' Eto'o

9 augustus 2014, 09:16

Ajax is al een tijdje op zoek naar een nieuwe spits en mogelijk wordt het geduld beloond met een grote naam. De landskampioen is in gesprek met niemand minder dan Samuel Eto'o. Deze week zat een delegatie van de Amsterdamse club in Parijs om de tafel met de 33-jarige aanvaller uit Kameroen.

"Samuel kwam enorm gretig op me over. Hij is fit en heeft een grote drive om te presteren", zegt Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, tegen Voetbal International. De beleidsmaker zet in op een contract voor één of twee jaar met Eto'o. "We moeten natuurlijk de ontwikkeling van Milik en Zivkovic niet gaan remmen. Dat blijft een belangrijk aspect als we een ervaren speler halen. Maar wanneer een topspits als Eto'o naar Ajax wil komen, zou dat natuurlijk fantastisch zijn."

Eto'o speelde afgelopen seizoen bij Chelsea, maar is nu transfervrij. De oud-speler van onder meer FC Barcelona, Internazionale en Anzhi Makhachkala heeft de clubs voor het uitkiezen, maar zou in een eerder stadium al hebben aangegeven dat geld geen rol speelt bij zijn keuze. Dit komt de kansen van Ajax ten goede.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen