Nasri stelt zich niet meer beschikbaar voor Franse ploeg

Ger
10 augustus 2014, 11:43

Samir Nasri zet een punt achter zijn loopbaan als international van Frankrijk. De vleugelspeler van Manchester City moet zich bij Les Bleus al geruime tijd tevreden stellen met een reserverol. Voor het WK in Brazilië werd hij door bondscoach Didier Deschamps zelfs buiten de selectie gelaten.

"Ik ben niet gelukkig bij het Franse team. Zolang Deschamps de bondscoach is zal ik geen eerlijke kans meer krijgen", laat de 27-jarige Nasri, die 41 keer voor Frankrijk uitkwam, optekenen in The Guardian. "Hij deed wat hij dacht dat het beste was voor het team. Ik begrijp zijn keuze, mijn beslissing ligt niet aan hem. Het is alles rondom de ploeg. Ik zou dolgraag het EK van 2016 in eigen land spelen, maar het Franse elftal maakt mij op dit moment niet langer gelukkig."

Nasri miste ook al het WK van 2010. Hij kreeg destijds geen uitnodiging van de toenmalige bondscoach Raymond Domenech. Na het EK van 2012 werd de aanvaller voor drie duels geschorst wegens wangedrag tegen een journalist. "Er zijn altijd problemen als ik bij de selectie zit", verzucht Nasri. "De verhalen over mij zijn vooral negatief en daar heeft mijn familie last van. Ik wil hen geen pijn doen en daarom heb ik besloten te stoppen als international."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen