Antonia met FC Groningen tegen oud-werkgever

Ger
10 augustus 2014, 14:41

FC Groningen treedt in de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan zonder Filip Kostic. De Servische buitenspeler werd deze week verkocht aan Bayer Leverkusen. Trainer Erwin van de Looi laat Jarchinio Antonia, die vorig seizoen nog voor Go Ahead uitkwam, in de basis beginnen.

Oud-Ajacied Danny Hoesen staat in de punt van de aanval van FC Groningen. Bij Go Ahead maakt Erik Cummins zijn debuut. De van Ajax gehuurde Mickey van der Hart was eigenlijk voorbestemd om eerste keeper te worden, maar volgens coach Foeke Booy heeft Cummins in de voorbereiding beter gepresteerd.

Vorig seizoen eindigde het treffen tussen Go Ahead en FC Groningen in een spectaculair 3-3 gelijkspel. Género Zeefuik redde drie minuten voor het eindsignaal een punt voor de bezoekers.

Opstellingen

Go Ahead Eagles: Cummins; Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Schenk; Van Ooijen, Overgoor, Türüç; De Sa, Kolder, Schalk

FC Groningen: Padt; Hiariej, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Lindgren, Chery, Kieftenbeld, Van der Velden; Antonia, Hoesen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen