Antonia doet oud-werkgever de das om bij Groningse zege

Ger
10 augustus 2014, 16:33   Bijgewerkt: 10 augustus 2014, 16:38

Bij FC Groningen zullen ze meer dan tevreden zijn Jarchinio Antonia. De voormalig speler van Go Ahead Eagles vertolkte een hoofdrol namens FC Groningen tegen zijn oud-werkgever. Door twee assists van de vleugelaanvaller en een doelpunt bogen de bezoekers een 2-0 achterstand om in een 2-3 zege.

Jarchinio Antonia liet tijdens de wedstrijd zien het wegvallen van Filip Kostic enigszins te kunnen opvangen. Door de transfer van de aanvaller was Antonia in de voorhoede op zichzelf aangewezen. Die rol vervulde hij vooral na rust met verve. Zo stelde hij Tjaronn Chery en Michael de Leeuw in staat om een doelpunt te maken. De aanvaller deed daar een schepje bij bovenop door vlak voor tijd aan de aandacht van de defensie te ontsnappen. Met een snoekduik kroonde de voormalig Eagle zich tot matchwinner.

Een belangrijke rol in de slotfase speelde de weersomstandigheden. Op een gegeven moment stonden de hemelsluizen volledig op en in de laatste minuten had het veld daar flink onder te leiden. Zo kwam de doelman van Go Ahead enkele keren in de problemen omdat een terugspeelbal halverwege bleef liggen. FC Groningen wist daar het beste mee om te gaan en mag zodoende drie punten bijschrijven na de eerste competitiewedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen