Degradant NEC maatje te groot voor FC Eindhoven

Ger
10 augustus 2014, 16:32

NEC is met een overwinning begonnen aan het nieuwe seizoen in de Jupiler League. De degradant was in de eigen Goffert met 3-1 te sterk voor FC Eindhoven. Voor NEC was het de eerste wedstrijd in twintig jaar in de eerste divisie.

Door de degradatie onderging de selectie van de Nijmegenaren deze zomer verschillende mutaties. In de basis stonden slechts vier spelers die vorig seizoen ook speeltijd kregen. Ars, overgenomen van Karsiyaka SK, opende in de 35ste minuut de score uit een hoekschop. Kort daarop moest FC Eindhoven met tien man verder. Timothy Durwael kreeg rood voor een overtreding op Paco van Moorsel. De toegekende penalty werd benut door Daemen. Het publiek kreeg na de hervatting nog twee doelpunten te zien. Via Alireza Jahanbakhsh kwam NEC een kwartier voor tijd op 3-0. Na een slordigheid in de defensie van de thuisploeg maakte invaller Torino Hunte nog de 3-1.

Sparta hield de volle winst over aan de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. Vanaf de strafschopstip zorgde Barry Maguire tien minuten na rust nog wel voor de Brabantse voorsprong. Kenny Teijsse en invaller Johan Voskamp bezorgden Sparta vervolgens alsnog de zege. FC Den Bosch sloot het duel af met tien man na een rode kaart voor Maarten Boddaert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen