"Misschien wil Eto'o een jaartje in Luilekkerland rondlopen"

11 augustus 2014, 12:27

Samuel Eto'o wordt de afgelopen dagen nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax, dat de 33-jarige topspits uit Kameroen graag naar Amsterdam ziet komen. Willem van Hanegen denkt er het zijne van, in zijn column in het Algemeen Dagblad. Hij betwijfelt ten eerste of Eto'o haalbaar is voor Ajax en stelt ten tweede dat, mocht het lukken, de Kameroener de Eredivisie als 'Luilekkerland' beschouwt.

"Ik weet niet of Ajax bang is om dit seizoen geen kampioen te worden, maar anders kan ik de interesse voor Eto'o niet verklaren", zegt Van Hanegem, die de interesse van Ajax in de voormalig topschutter van FC Barcelona, Internazionale, Anzhi en Chelsea niet begrijpt. "Waarom wil je zo iemand in huis halen?", vraagt De Kromme zich hardop af.

"Ik zie het ook nog niet zomaar gebeuren dat Eto'o in Nederland komt spelen", vervolgt Van Hanegem. "Aan de andere kant, misschien wil hij nog een jaartje in Luilekkerland rondlopen, want hij heeft gezien dat iedere spits die een beetje niveau heeft in de Eredivisie een goed leven heeft. Ik hoor dat hij ook aan PSV is aangeboden. Mogelijk ook wel aan Feyenoord. Zal Van Geel daarom al die jongens hebben verkocht, om Eto'o te kunnen halen?", knipoogt de oud-international.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen