"Jong Ajax van toegevoegde waarde voor Jupiler League"

12 augustus 2014, 11:35

Jong Ajax begon maandagavond uiterst sterk aan het nieuwe Jupiler League-seizoen. De Amsterdamse talenten wonnen met 3-0 van Telstar, dankzij twee doelpunten van debutant Queensy Menig en een treffer van Lucas Andersen. Andries Ulderink, de coach van de Ajax-beloften, denkt dat zijn ploeg zich dit seizoen zal laten gelden in de Jupiler League.

Ulderink was zeer te spreken over prestatie van Jong Ajax tegen Telstar: "De eerste 25 minuten speelden we goed", aldus de coach op Ajax.nl. "Maar daarna, tot een kwartier na rust, hadden we moeite met het druk zetten van Telstar. In de laatste 25 minuten hadden we weer controle en maakten we weer goals. Wij hebben een getalenteerde groep, die van toegevoegde waarde kan zijn voor de Jupiler League", verzekert de trainer.

Hoewel de 3-0 een uitstekende prestatie is, moet daar wel de kanttekening bij geplaatst worden dat tegen Telstar onder meer WK-gangers Jasper Cillessen en Joël Veltman hun opwachting maakten. Ook spelers als Stefano Denswil, Lerin Duarte en Richairo Zivkovic kwamen in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen