Feyenoord haalt Van Gobbel binnen als jeugdcoach

13 augustus 2014, 13:41

Ulrich van Gobbel is weer Feyenoorder. De voormalig verdediger gaat als jeugdtrainer aan de slag bij de Rotterdamse club. Hij wordt assistent-coach van de D2 van Feyenoord en zal bovendien assisteren bij de A2. Zijn eerste werkdag op Varkenoord, waar hij vorig seizoen stage liep, is komende donderdag.

"Vorig seizoen heb ik al stage gelopen op Varkenoord en dat is van beide kanten goed bevallen", zegt Van Gobbel, tussen 1990 en 1996 en tussen 1998 en 2002 als speler actief in Rotterdam-Zuid, op de website van Feyenoord. "Daarom hoefde ik niet lang na te denken over de vraag om met ingang van dit seizoen vast aan de slag te gaan. Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat ik met het trainen en coachen van jong talent mijn ei kwijt kan. Wanneer ik iets uitlegde, werd dat heel positief opgepakt door de jongens. Die leergierigheid vind ik mooi om te zien. Ik kijk er naar uit om nog meer van mijn eigen ervaring als speler over te brengen op jeugdspelers."

Achtvoudig international Van Gobbel kijkt uit naar deze nieuwe stap. "Op Varkenoord lopen heel veel ervaren trainers rond, waar ik ontzettend veel van kan leren. Ik ben heel nieuwsgierig naar dat niveau. Bovendien kan ik er, door zowel bij D2 als A2 te assisteren, achterkomen welke leeftijdscategorie het beste bij mij pas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen