Everton huurt ex-Vitessenaar Atsu één seizoen van Chelsea

13 augustus 2014, 22:29

Everton neemt Christian Atsu op huurbasis over van Chelsea. De Ghanees international, die het afgelopen seizoen in het shirt van Vitesse speelde, is woensdag medisch gekeurd in Liverpool en kan komende zaterdag al zijn debuut maken voor Everton, in de uitwedstrijd tegen promovendus Leicester City.

"Ik ben zeer blij dat ik bij Everton ga spelen. Het is een geweldige club, waar mooi gevoetbald wordt. Het is een groot plezier om hier te zijn", sprak Atsu over zijn overstap tegen Everton TV. "Het is altijd een droom van mij geweest om in de Premier League te spelen. Dit het hoogste niveau waar je kan spelen", aldus de Ghanees, die na Gareth Barry, Muhamed Besic and Romelu Lukaku de vierde zomerse versterking van Everton is.

Roberto Martinez wilde Atsu heel graag bij de selectie hebben. "Atsu is een speler die goed bij onze cultuur en speelwijze past. Hij is technisch zeer begaafd en heeft een goede persoonlijkheid. Hij heeft iets anders dan de rest van ons team, de fans zullen dat mooi vinden. Hij heeft veel inzicht, vooral als je kijkt naar zijn leeftijd (22 jaar, red.)."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen