De Jong onder de indruk van Andriuskevicius

15 augustus 2014, 18:35

SC Cambuur versterkte zich deze week met de Litouwse verdediger Vytautas Andriuskevicius. Coach Henk de Jong is zeer te spreken over hetgeen de mandekker heeft laten zien tijdens diens eerste dagen bij de Friese club.

"Vytas doet het geweldig. Hij is enorm gretig en zeer gedreven. Hij kan zomaar eens uitgroeien tot een publiekslieveling hier in Leeuwarden", zegt De Jong op de clubwebsite. Andriuskevicius heeft zaterdag meteen een basisplaats bij Cambuur, dat op visite gaat bij Vitesse. "Hij is topfit en heeft al veertien wedstrijden in de benen voor Djurgarden. Niks ten nadele van Marlon Pereira, want die heeft het geweldig gedaan, maar we willen graag een linkspoot op linksback, zodat we meer aan voetballen toekomen."

De Jong is lovend over tegenstander Vitesse. "Het is echt een uitstekende ploeg. We hebben ze tegen Ajax aan het werk gezien en waren daar zeer van onder de indruk", vervolgt de oefenmeester. De Arnhemmers verloren met 4-1 in de ArenA, maar die uitslag was nogal geflatteerd. "Vitesse is morgen dan ook de duidelijke favoriet, maar wij hebben ook een goede ploeg en zijn niet bang. Zoals in elke uitwedstrijd gaan we ook naar Arnhem om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen