Martins Indi amper getest bij debuut in Portugal

15 augustus 2014, 22:58   Bijgewerkt: 15 augustus 2014, 23:24

Bruno Martins Indi heeft een succesvol debuut achter de rug bij FC Porto. De Nederlandse verdediger, die een basisplaats had in zijn eerste wedstrijd in Portugese dienst, won vrijdag met zijn ploeg met 2-0 in de thuiswedstrijd tegen Maritimo Funchal, de ouverture van de 2014/2015-editie van de Primeira Liga.

Rúben Neves, een andere debutant, lag aan de basis van de winst. De Portugees, met zijn 17 jaar en vijf maanden de jongste basisspeler ooit bij FC Porto in de nationale competitie, opende in de elfde minuut de score. Hij pikte een afgeslagen corner op en schoot, in geheel vrijstaande positie, raak. Jackson Martinez bepaalde diep in blessuretijd de eindscore op 2-0.

FC Porto speelde niet groots tegen Maritimo Funchal, maar trok de winst eenvoudig over de streep. De bezoekende eilandbewoners boden namelijk geen enkele weerstand, waardoor Martins Indi nauwelijks getest werd bij zijn debuut. Bij Maritimo Funchal bleef Kaj Ramsteijn, in het verleden ploeggenoot van Martins Indi bij Feyenoord, op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen