Ramsey verlost Arsenal in slotfase van Crystal Palace

16 augustus 2014, 20:29   Bijgewerkt: 17 augustus 2014, 12:30

Arsenal is de 2014/2015-editie van de Premier League begonnen met een moeizame overwinning. De Londenaren leken zaterdag in het eigen Emirates Stadium genoegen te moeten nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Crystal Palace, maar in blessuretijd zorgde Aaron Ramsey toch nog voor opluchting bij The Gunners: 2-1.

Onverdiend is de overwinning van Arsenal ondanks de late treffer niet te noemen. De manschappen van manager Arsene Wenger waren voor eigen publiek negentig minuten de baas. Dat leidde echter niet tot een regen van kansen voor het doel van Crystal Palace. De stadgenoot had haar zaakjes achterin prima voor elkaar.

In de 35ste minuut kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong, doordat Brede Hangeland met het achterhoofd raak knikte uit een hoekschop. Op slag van rust herstelde Arsenal, eveneens uit een standaardsituatie, het evenwicht. Laurent Koscielny kopte, al dan niet in buitenspelpositie, raak uit een vrije trap van zomeraanwinst Alexis Sanchez.

Na de doelwissel ging Arsenal op jacht naar het winnende doelpunt, maar deze leek uit te blijven. Totdat Aaron Ramsey in de extra tijd, van dichtbij, toesloeg. Crystal Palace was kort daarvoor met tien man komen te staan. Jason Puncheon kreeg voor een overtreding met gestrekt been op Nacho Monreal zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen