Fräser: "ADO Den Haag moet meer lef tonen"

Ger
17 augustus 2014, 09:24

Henk Fräser heeft gemengde gevoelens overgehouden aan het gelijkspel bij FC Twente (2-2). De trainer van ADO Den Haag zag zijn elftal een matige eerste helft afwerken, maar na de pauze lonkte zowaar een overwinning.

"FC Twente had veel meer balbezit, maar ik had niet het idee dat zij veel meer kansen hebben afgedwongen", zegt Fräser tegenover Omroep West. "Wij werden niet weggespeeld, maar we waren wel bezig met hen in het zadel helpen. In de eerste helft speelden we heel matig en namen we weinig initiatief. Dan loop je tegen een tegendoelpunt op zoals de 1-0. Als je speelt met lef en met de kwaliteiten die wij hebben, zou het wel lukken. Daar heb ik op gehamerd in de rust."

De spelers van ADO herpakten zich in de tweede helft en kwamen zelfs met 1-2 voor. "Iedereen kan zien dat wij ook dit seizoen goede ploegen als Feyenoord en Twente het heel lastig kunnen maken", aldus Fräser. "We hebben voetballend vermogen en lef. Dat zag je in de tweede helft. Dat moeten we nu iedere week laten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen