Kujovic krabbelt op: "Heb voor mijn leven gevreesd"

19 augustus 2014, 11:36

Het gaat naar omstandigheden weer redelijk goed met Vladan Kujovic. Bij de voormalig doelman van Roda JC en Willem II werd half juli een kwaadaardige niertumor ontdekt. Hij moest onder het mes en werd amper twee weken nadat de diagnose gesteld werd, door de artsen alweer volledig genezen verklaard. Nu, weer enkele weken later, werkt hij aan zijn herstel. Stapje voor stapje gaat het iets beter, zegt hij.

"Ik moet nog heel veel rusten. Een half uur lopen en koffie zetten voor mijn vrouw zijn momenteel inspanningen die serieus doorwegen", citeert Sporza de 35-jarige doelman, die onder contract staat bij het Belgische Club Brugge. "Mijn dokter heeft mij gezegd dat alles de goede kant opgaat en dat ik tijd moet nemen. Ik zal zijn woorden niet in de wind slaan. Mijn gezondheid heeft nu prioriteit. En dan zal de rest wel vanzelf komen."

"Ik heb voor mijn leven gevreesd. Voor de eerste keer heb ik ervaren dat voetbal niet het belangrijkste is in het leven. Gezondheid is onbetaalbaar", zegt Kujovic, die maandag voor het eerst weer een bezoek bracht aan zijn club. Het was een emotioneel weerzien, geeft de Serviër aan. "Ik haal er motivatie uit om voluit in mijn comeback te geloven. Ik zal dat voor de rest van mijn leven nooit vergeten. Ook de vele emotionele berichten die Michel Preud'homme me al gestuurd heeft zijn van heel grote waarde. Ik weet dat mijn comeback er zal komen, maar ik wil er in de best mogelijke omstandigheden aan beginnen. Ik moet een degelijke basisconditie hebben. Dat kan binnen een maand, maar als het langer duurt, is het maar zo. Tijd komt niet meer op de eerste plaats."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen