Wenger baalt van rode kaart Ramsey: "Is onbegrijpelijk"

20 augustus 2014, 08:23

Arsenal heeft het eerste duel in de play-offs om een Champions League-ticket gelijkgespeeld tegen Besiktas (0-0). Beide ploegen kregen kansen op de zege, maar Arsenal mag waarschijnlijk het meest blij zijn met de remise. De Engelsen sloten het duel af met tien man na een rode kaart van Aaron Ramsey. Trainer Arsene Wenger is niet te spreken over het incident. 

De middenvelder ontving twee keer geel en moest het veld vroegtijdig verlaten. "Ik denk dat zowel de eerste als de tweede kaart onterecht was", zegt Wenger op de clubsite. "Als je kijkt naar sommige overtredingen die gemaakt zijn, dat is dit onbegrijpelijk", aldus de coach, die beseft dat zijn ploeg het lastig had. "Ja, het was moeilijk. Besiktas speelde met volle overgave en streed voor elke bal. We moesten geweldig geconcentreerd zijn."

De Franse keuzeheer kan leven met het gelijke spel. "We willen altijd winnen, maar Besiktas had ook kansen om dat te doen. Misschien is een remise het terechte resultaat. Besiktas is een sterk team, maar we willen het volgende week in eigen huis afmaken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen