Rodríguez blij met treffer tegen Atlético: "Heb ik van gedroomd"

20 augustus 2014, 09:04

James Rodríguez was woensdag in het duel om de Spaanse Supercup voor het eerst van grote waarde voor Real Madrid. De Colombiaan scoorde in het shirt van zijn nieuwe werkgever de openingstreffer tegen Atlético Madrid, maar de goal bleek niet genoeg voor de overwinning. De middenvelder is gematigd tevreden met de remise (1-1).

"Ik ben blij omdat dit een dag is waarvan ik gedroomd heb", zegt de spelmaker op de website van Real Madrid. "Ik scoorde, maar we wilden winnen en dat is niet gelukt." Rodríguez scoorde in de 81ste minuut en leek de matchwinner te worden, maar Raúl García gooide roet in het eten. "De zege was binnen handbereik, maar we moeten nu winnen op bezoek bij Atlético. Hopelijk kan ik daar weer scoren en de zege veilig stellen."

Verdediger Sergio Ramos is trots op zijn ploeg. "Het team heeft het erg goed gedaan", zegt hij. "Helaas scoorden zij op het laatst, waardoor het moeilijker geworden is voor ons. Het duel is nog open en we willen op bezoek bij Atlético graag winnen. We zullen er echter hard voor moeten werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen