Chadli gidst Spurs met twee doelpunten langs QPR

24 augustus 2014, 16:26

Tottenham Hotspur is in ieder geval voor even de nieuwe lijstaanvoerder in de Premier League. De ploeg van coach Mauricio Pochettino zegevierde op het eigen White Hart Lane met 4-0 over Queens Park Rangers. Voormalig FC Twente-aanvaller Nacer Chadli vertolkte een glansrol bij de Spurs, met twee treffers.

Queens Park Rangers promoveerde afgelopen seizoen na het spelen van play-offs naar de Premier League, maar kwam hevig tekort tegen Tottenham, dat in de eerste helft naar een 3-0 voorsprong denderde. Chadli trof tweemaal doel tijdens de stormloop, oud-Ajacied Christian Eriksen raakte de lat en verdediger Eric Dier maakte alweer zijn tweede seizoenstreffer. In de tweede helft maakte Emmanuel Adebayor er nog 4-0 van.

Leryo Fer speelde 68 minuten mee bij QPR, dat nu laatste staat. De Spurs staan eerste, maar kunnen nog gepasseerd worden door Manchester City. Dan moet de landskampioen maandagavond wel met ruime cijfers winnen van Liverpool.

Hull City en Stoke City hielden elkaar op een 1-1 gelijkspel. Hull kwam na een kwartier spelen al met tien man te staan, maar dat weerhield de ploeg er niet van om met 1-0 voor te komen, door een treffer Nikica Jelavic. Ryan Shawcross herstelde vlak voor tijd het evenwicht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen