Bosz baalt: "Maar we moeten het hoofd omhoog houden"

24 augustus 2014, 17:27

Peter Bosz had er flink de pest in, na de wedstrijd van Vitesse in het IJsseldeltastadion van PEC Zwolle. De Arnhemmers waren het merendeel van de wedstrijd de betere partij, maar gingen uiteindelijk met 2-1 ten onder tegen de winnaar van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Zodoende dateert de laatste zege van Vitesse in officieel verband nog steeds van 8 maart.

"Dit was een onverdiende nederlaag", sprak Bosz na afloop van de teleurstellende nederlaag in Zwolle voor de camera's van FOX Sports. "Ik vond ons de bovenliggende partij. We hadden de beste kansen, maar we kwamen weer niet genoeg tot scoren. Op het einde kreeg ik het gevoel dat we dan maar genoegen moesten nemen met een gelijkspel. Maar als je dan ziet hoe we de tweede goal weggeven, dat is lullig", bromt de trainer van Vitesse.

Leuk voetballen is mooi om te zien, maar het gaat uiteindelijk om effectiviteit en resultaat, weet Bosz: "Voetbal gaat om winnen. Je moet kansen creëren en binnen schieten. Dat eerste doen we, maar dat tweede niet", baalt Bosz, die nog wel positief blijft, na de matige competitiestart: "We moeten het hoofd omhoog houden. We doen het goed, maar het rendement moet omhoog", wijst de coach de vinger op de zere plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen