Van Anholt blijft vooralsnog bij Heerenveen: "Een bittere pil"

26 augustus 2014, 09:37

Er hengelt een Nederlandse club naar Pele van Anholt, maar het is niet bekend om welke club het gaat. De defensieve kracht van sc Heerenveen wil zelf ook niet prijsgeven om welke club het gaat, maar de speler zou er wel flink op vooruit kunnen gaan. De toekomst van de 23-jarige Van Anholt lijkt vooralsnog 'gewoon' in het Abe Lenstra stadion te liggen.

Heerenveen houdt de poot namelijk stijf: "Het belang van Heerenveen gaat voor het individuele belang van een speler", benadrukt manager voetbalzaken Hans Vonk in de Leeuwarder Courant. "Bovendien heeft zich geen enkele club bij ons voor Pele gemeld. Als er serieuze belangstelling is, dan gaan we heus wel praten, maar bij ons is niets bekend", aldus, Vonk, die maandag om de tafel zat met Van Anholt en diens belangenbehartiger: "Maar Pele en zijn zaakwaarnemer willen de naam van de geïnteresseerde club ook niet noemen."

Van Anholt is teleurgesteld over het feit dat Heerenveen hem niet uit Friesland wil laten vertrekken: "De kans dat ik bij Heerenveen blijf, is groter geworden. Het is een bittere pil. Al heb ik de hoop op een vertrek nog niet helemaal opgegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen