Pellegrini steekt loftrompet over belangrijke Jovetic

26 augustus 2014, 14:27

Voor Manchester City stond maandagavond de eerste echte test op het programma: de wedstrijd tegen Liverpool, de nummer twee van de afgelopen jaargang. In het eigen Etihad Stadium rekende het elftal van Manuel Pellegrini overtuigend met 3-1 af met The Reds. De Chileense manager was zeer te spreken over het optreden van zijn team, in het bijzonder van Stevan Jovetic.

Pellegrini was onder de inruk van de werklust van The Citizens. "We hebben 95 minuten lang gewerkt, ook tijdens de momenten dat we bal niet hadden", sprak de Chileen tegen Sky Sports. "Als je het tegen een sterk team als Liverpool opneemt, dan moet je met een hoge concentratie en intensiteit spelen. Dat hebben we gedaan. Ik ben zeer gelukkig met het spel van het elftal."

Jovetic kende vorig seizoen een moeilijke tijd in Manchester, maar was maandag de grote man met twee doelpunten. "Hij was vorig jaar ongelukkig vanwege blessures. Het was lastig voor hem om meerdere duels achter elkaar te spelen. We hebben hem gekocht, omdat hij een zeer goede speler is. Dat laat hij dit seizoen zien, ook in de oefencampagne. Ik ben blij voor hem, hij verdient het", aldus Pellegrini.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen