'Sterren' Jong Ajax pijnlijk ten onder: "Frustratie overheerst"

26 augustus 2014, 15:55

Jong Ajax trad maandagavond met een - voor Jupiler League-begrippen - sterrenformatie aan, in de uitwedstrijd tegen Achilles '29. Er werd een eenvoudige klus verwacht voor de Amsterdamse beloften, tegen de nummerlaatst van vorig seizoen, maar het tegendeel was waar. Achilles '29 won met 3-2 van de Ajacieden. Trainer Andries Ulderink was niet bepaald vrolijk na de verloren wedstrijd.

"Welke woorden moet je hiervoor kiezen", vroeg de coach van Jong Ajax zich af op de website van zijn werkgever. "Je bent teleurgesteld. Er heerst frustratie. Als je in de laatste vijf minuten nog twee tegentreffers incasseert, overheerst de frustratie", bromt de keuzeheer.

Stefano Denswil kreeg in de 82ste minuut een rode kaart en hangt daardoor een behoorlijke schorsing boven het hoofd. "Het was een stevige tackle, maar rood vond ik wat overdreven", aldus Ulderink. "Stefano ging er wel stevig in", geeft de oefenmeester van Jong Ajax toe.

De opstelling van Jong Ajax tegen Achilles '29

Vermeer; Ligeon, Van der Hoorn, Denswil, Riedewald; Bazoer, Andersen, Serero; Becker (62. Menig), Milik, Kishna (87. Van Bruggen).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen