Rodgers maakt zich geen zorgen: "Het is nog vroeg"

26 augustus 2014, 16:09

Liverpool moest maandagavond een 3-1 nederlaag tegen Manchester City slikken, maar manager Brendan Rodgers ziet de toekomst van The Reds desondanks nog met veel vertrouwen tegemoet.

"Tot aan de openingstreffer waren wij beter dan Manchester City. We waren dreigender, sterk in balbezit en speelden tactisch gezien een zeer goede wedstrijd", analyseert Rodgers op de officiële clubsite. "We gaven twee doelpunten weg, maar Jovetic maakte het ook heel goed af", aldus de Noord-Ierse manager, die zich nog niet te veel zorgen maakt: "Het is nog heel vroeg in het seizoen, we zijn nog zoekende naar onze fitheid en een hoger niveau."

"We verleggen onze focus naar het weekend", stelt Rodgers nuchter. De manager van Liverpool verwelkomde deze zomer maar liefst negen aanwinsten op Anfield Road en heeft er vertrouwen in dat de nieuwelingen goed ingepast zullen worden. "Ze hebben de tijd om zich aan te passen. Die hebben ze ook nodig, ze zijn nog jong en zijn bovendien aan andere landen en culturen gewend. Ik heb veel vertrouwen in ze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen