Koeman pakt eerste zege, Newcastle wint moeizaam

26 augustus 2014, 23:36   Bijgewerkt: 27 augustus 2014, 01:32

Ronald Koeman heeft zijn eerste overwinning met Southampton binnen. The Saints waren met 0-2 te sterk voor Millwall FC. Graziano Pellè nam het tweede doelpunt voor zijn rekening. Ook Newcastle United bekert verder in de Capital One Cup, de ploeg van Alan Pardew won met 0-1 van Gillingham FC, dat uitkomt op het derde Engelse niveau. 

Southampton begon met Pellè in de spits en zonder Dusan Tadic in de basis. De Serviër werd echter al na dertig minuten ingebracht door Koeman en daar zal de coach vermoedelijk geen spijt van hebben. De van FC Twente overgekomen aanvaller bediende Jack Cork in de 53ste minuut en hij zette de 0-1 op het scorebord. In de slotminuut van de wedstrijd beleefde Pellè nog een persoonlijk succes. De Italiaan maakte zijn eerste treffer voor de Premier League-club en bepaalde eindstand op 0-2.

Ook Newcastle United won in het tweede Engelse bekertoernooi, al ging het niet van een leien dakje. De ploeg, met Tim Krul, Daryl Janmaat en Siem de Jong in basis, had een eigen doelpunt nodig om het duel te winnen. Gillingham-speler Egan werkte de bal na een halfuur ongelukkig in het eigen doel. Daarna werd er niet meer gescoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen